További termékeink
Termék kategóriák

TR-27 KV áramfejlesztő (utánfutós kivitel)

Folyamatos elektromos teljesítmény: 26 kVA
Teljesítmény változó terhelésnél: 28 kVA
Cikkszám:
TR-27 KV áramfejlesztő (utánfutós kivitel)
Márka:
TR

A termék az alábbi kategóriákban található:

Áramfejlesztők KOHLER vízhűtéses dízelmotorral

Leírás

• A KOHLER dízelmotoros áramfejlesztők kiválóan alkalmazhatók építési, hibaelhárítási, katasztrófa-elhárítási munkahelyeken. Széleskörűen alkalmazható a mezőgazdaságban, vízgazdálkodásban, árvízvédelemben.

• Áramkimaradások esetén vésztartalékként használható, automatikus indítás-átkapcsolással is rendelhető (HDK).

• A gépek meghajtása a legújabb fejlesztésű vízhűtéses dízelmotorral történik. A Kohler dízelmotor USA fejlesztésű, Olaszországban a legmodernebb, automatizált gyártósoron készül. Erős, strapabíró, megbízható, gazdaságos üzemű és hosszú életű. Kedvező üzemanyag fogyasztás jellemzi. Külön megemlítendő a motorcsalád 500 üzemórás szerviz-ciklusa, ami gazdaságos használhatóságot jelent az üzemeltetés / karbantartás területén is, így tovább csökkenti az üzemeltetési költséget. A motorcsalád több nemzetközi innovációs díjat nyert.

• A generátor-egység elektronikus feszültség-szabályzású szinkron generátor, az olasz Mecc Alte cég terméke. A vezérlés digitális vezérlőpanellel történik, ez védi a motort a károsodásoktól, kijelzi a villamos adatokat.

• A gépek jellemzője a kis méret és tömeg, gazdaságos üzemelés valamint hosszú élettartam. Az alváz tűzihorganyzott, a burkolat horganylemezből készül. Az üzemanyagtank rozsdamentes kivitelű. Így a gép korrózió elleni védelme is magasfokú, ami hosszútávú értékállóságot is jelent.

• A burkolattal ellátott kivitel kültérben üzemeltethető és tárolható bármilyen időjárási viszonyok mellett. Mindemellett csökkenti a zajkibocsájtást.

• A gép egytengelyes utánfutóra is építhető. A vonórúd 450 mm kapcsolási magasságú gömbfejes, vagy változtatható kapcsolási magasságú vonószemes. Műszaki vizsgával és rendszámmal ellátott. Egypontos emelőszemmel rendelkezik.


Műszaki adatok:
Feszültség: 400 V
Fázisszám: 3
Folyamatos elektromos teljesítmény: 26 kVA
Teljesítmény változó terhelésnél: 28 kVA
cos fi: 0,8
Áramerősség fázisonként: 37 A
Frekvencia: 50 Hz
Meghajtómotor: KDI 2504M
Teljesítmény: 25,1 kW
Hengerek száma: 4
Hűtés: vízhűtés
Fordulatszám: 1500/perc
Max. fogyasztás: 6,2 liter/óra
Üzemanyagtartály: 50 liter
Generátor: Mecc Alte
Befoglaló méretek: 175 x 95 x 90 cm*
Tömeg: 650 kg*
Zajszint (LWA): 96 dB(A)*

*A méret, a tömeg és a zajszint adatok a burkolt kivitelre érvényesek!


A motorvezérlés TE809 motorvezérlővel történik. A TE809 gondoskodik a motor védelméről, valamint kijelzi a villamos paramétereket. A csatlakozók igény szerintiek lehetnek. A gép beépített ÉV relével rendelkezik.

AT-207 indító-átkapcsoló automatika (HDK):
AZ AT-207 automatika olyan áramfejlesztők vezérlésénél alkalmazható, ahol a villamos hálózat kiesésekor az áramfejlesztőt emberi beavatkozás nélkül szükséges elindítani és feszültségét a fogyasztóra kapcsolni. A beépített kapcsolóegység villamosan és mechanikusan is reteszelve van a generátor és a hálózat véletlen összekapcsolása ellen. A vezérlőegység használatáról könnyen áttekinthető billentyűzet gondoskodik. A panelen beállíthatók és megtekinthetők a kapcsolási paraméterek, kijelzi a mért villamos értékeket, jelzi az esetlegesen előforduló hibákat, eseményeket. Az automatika készenléti helyzetben figyeli a hálózat villamos paramétereit és tölti a gép akkumulátorát. Hálózati feszültség kimaradása vagy más hibajel esetén automatikusan elindítja a gépet, és teljesítményét a fogyasztóra kapcsolja. A hálózat helyreállásáig emberi beavatkozás nélkül táplálja a fogyasztót, majd ekkor a hálózatot a fogyasztóra kapcsolja, és a generátort újra készenléti helyzetbe állítja.
GPS modem beépítésével a gép teljes ellenőrzése és vezérlése okostelefonról vagy tabletről lehetséges. A telefonon megtekinthetők a hálózat és a gép paraméterei, távolról indítható és leállítható az egység.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

szerszam-vilag.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció